Loading...
kostasz
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 13:41

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΛΙΩΝ

Τρίτη, 05 Μαΐου 2020 13:31

Βιβλιοθήκη - Σεμινάρια

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το διήμερο σεμινάριο κανονισμών που διοργάνωσε η Ομοσπονδία με ομιλητή τον διεθνή κριτή Neven Baran, η Ομοσπονδία πρόκειται να διοργανώσει και ένα άλλο σεμινάριο κανονισμών για τους Έλληνες προπονητές, οι οποίοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το Σάββατο 09/05/2020. Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι οι εξής: α) θα πρέπει να είναι ανοικτές οι κάμερες κατά την διάρκεια του σεμιναρίου για την διευκόλυνση του ομιλητή και του σεμιναρίου γενικότερα και β) σε περίπτωση που κάποιος προπονητής έχει δηλώσει συμμετοχή και για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να συμμετάσχει, θα πρέπει να ειδοποιήσει άμεσα, ούτως ώστε η θέση του να δοθεί σε κάποιον άλλον.

Για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών των εθνικών ομάδων και τη βελτίωσή τους ως προς τη χρήση των κανονισμών γενικά και ειδικότερα στην αγγλική γλώσσα (με δεδομένο ότι όλες οι ενστάσεις γίνονται και εκδικάζονται στα αγγλικά)  , η ΕΙΟ αποφάσισε τη διοργάνωση διήμερου σεμιναρίου μέσω τηλεδιάσκεψης με διακεκριμένο ξένο διεθνή κριτή. 

Ο αριθμός συμμετοχών δεν μπορεί να ξεπερνά τους 40 στην 1η φάση.  Γι΄αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τον χρόνο αποστολής της δήλωσης συμμετοχής. Επισημαίνουμε ότι σε σύντομο χρόνο  θα υπάρξει και 2η φάση σεμιναρίων.

Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, θα πρέπει άμεσα να στείλουν δήλωση συμμετοχής που θα περιλαμβάνει ον/επώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση και κινητό τηλέφωνο, ώστε να  αποσταλούν οδηγίες  για τη διεξαγωγή online διάσκεψης με το σύστημα webex.

Παύει πλέον η δυνατότητα κατ’ εξαίρεση προπόνησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις αθλητών και ομάδων που προετοιμάζονταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατόπιν απόφασης της ΔΟΕ για αναβολή τους

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, που πρόκειται να εκδοθεί άμεσα, τροποποιείται η Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 18149/2020 (ΦΕΚ 855/Β/13-3-2020), η οποία στο άρθρο πρώτο, παράγραφος 6, προέβλεπε ότι αποφασίζεται η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας στο σύνολο της Επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας «των αθλητικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων γυμναστικής, καθώς και των αθλητικών ομίλων, με εξαίρεση των αθλητών και ομάδων που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του τρέχοντος έτους».

 Η τροποποιητική ΚΥΑ θα αφορά το σκέλος της εξαίρεσης «των αθλητών και ομάδων που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του τρέχοντος έτους», εξαίρεση την οποία θα αναιρεί, έπειτα από τη σημερινή συμφωνία της ΔΟΕ και της Ιαπωνίας περί αναβολής της προγραμματισμένης διεξαγωγής των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων το προσεχές καλοκαίρι στο Τόκιο.

 Κατόπιν αυτών, όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Επικράτεια θα παραμείνουν κλειστές χωρίς την παραμικρή εξαίρεση.

 

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 14:41

2020 European Windsurfing Championship - Committees Members 

RSX EUROPEANS RACE OFFICIALS

 • CLASS REPRESENTATIVE : Poksi Andrus - EST

RACE COMMITTEE

 • Jodlowska Ewa - Class Course Representative (Seniors) - POL
 • Barak Ron - Class Course Representative (Youths) - ISR
 • Papantoniou Soulis - Course Race Officer (Seniors) - GRE
 • Sklavounos George - Course Race Officer (Youths) - GRE

TECHNICAL COMMITTEE / EQUIPMENT INSPECTORS

 • Edmonds Bas Chair - Chief Inspector
 • Chaniotis Kostas Member
Sponsors

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 14:49

2020 European Windsurfing Championship - Jury Members 

 • Schwendtner    Markus    - Chairman   - GER

 • Tsantilis            Costas      V. Chairman - GRE

 • Bayindir            Ilker         Member  - TUR

 • Mielke              Walter     Member - GER

 • Schilizzi             Pavlos      Member - GRE

 • Stratigiou         Alina        Member  medal race only  - GRE 
Sponsors

στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού και με δεδομένο ότι η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην καρδιά της προβληματικής περιόδου (16/3).

Για τη νέα ημερομηνία της εκδήλωσης θα υπάρξει έγκαιρη ανακοίνωση.

Αναρτήθηκαν  τα έντυπα για την ενημέρωση των Σωματείων-μελών επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως της συνελεύσεως.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, απεφάσισε σύμφωνα με το καταστατικό (άρθρο 6) και την κειμένη νομοθεσία την σύγκληση της 1ης Τακτικής και Απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΙΟ στη Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας την 29η Μαρτίου 2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 08:00 πμ προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης.  Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 και ώρα 10:00 πμ στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα Ημερησίας Διάταξης. Στην περίπτωση αυτή η συνέλευση ευρίσκεται εν απαρτία ανεξαρτήτως του αριθμού των παρευρισκόμενων εκπροσώπων.

Σχετικά με την  παράγραφο 6.3 της προκήρυξης ισχύει το εξής:

Οι συμμετέχοντες  Ναυτικοί  Όμιλοι θα πρέπει να αποστέλλουν στη  γραμματεία του διοργανωτή ομίλου, με fax ή με  e mail,  δύο (2) μέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος,  την δήλωση συμμετοχής αθλητών – αθλητριών, την δήλωση συνοδού σκάφους, τα ασφαλιστήρια σκαφών και φουσκωτών, τις κάρτες υγείας των αθλητών και  την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητού  Οι υπεύθυνες δηλώσεις γονέων-κηδεμόνων θα πρέπει  να προσκομιστούν πρωτότυπες και με επικύρωση του γνήσιου της υπογραφής  από δημόσια αρχή.

Το πρωί της πρώτης (1) ημέρας  των αγώνων οι γραμματείες 9:00-11:00 π.μ. θα δέχονται τα δικαιώματα συμμετοχής, τις υπεύθυνες δηλώσεις γονέων-κηδεμόνων καθώς και τυχόν αλλαγές πανιών των συμμετεχόντων αθλητών- αθλητριών.