Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ανακοινώνει την έναρξη μιας σημαντικής πρωτοβουλίας για την αναζωογόνηση των διθέσιων σκαφών (420 και 470) στη Βόρεια Ελλάδα. Έχοντας υπόψιν της τη μειωμένη παρουσία των κατηγοριών αυτών, οι οποίες στο παρελθόν ανέδειξαν κορυφαίους αθλητές διεθνούς επιπέδου, η Ομοσπονδία υποστηρίζει ενεργά αυτήν την προσπάθεια που αποσκοπεί στην αξιοποίηση του δυναμικού της περιοχής.
Υπό την καθοδήγηση του κ. Μάκη Ωρολογά
Η πρωτοβουλία αυτή θα τεθεί υπό την καθοδήγηση του κ. Γεράσιμου (Μάκη) Ωρολογά, επί σειρά ετών προπονητή της εθνικής ομάδας 470. Στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι οι αθλητές με ταλέντο και προοπτικές δεν θα χάνονται από τον χώρο της ιστιοπλοΐας, αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν την πορεία τους στα διθέσια σκάφη.
“Level 1 – Foundation Camp 420”: Η Αφετηρία
Ως πρώτο βήμα, ο κ. Ωρολογάς θα διοργανώσει το “Level 1 – Foundation Camp 420”. Το camp απευθύνεται σε:
Πληροφορίες Camp
Το camp θα διεξαχθεί στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης από την 1η έως τις 4 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης την 1η Σεπτεμβρίου στις 12:00.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης στα παρακάτω στοιχεία.
Τηλέφωνο:+30 2310 830 939 E-mail: info@ioth.gr